Ejerbolig - mere bolig for pengene

 
På Bornholm får du stadig meget mere hus for pengene end mange andre steder i landet. Den gennemsnitlige pris pr. kvadratmeter bornholmsk bolig ligger og svinger omkring 9.208 KR. I følge Boliga, det gør bonholm til den 10. billigste kommune i Danmark. Til sammenligning ligger en prisen på over 20.000 kr. i hele Region Hovedstaden.

I Region Hovedstaden er kvadratmeterprisen omkring 27.000 kr i gennemsnit, og på landsplan 12.000 kr i gennemsnit. Det lave prisniveau kan give dig og din familie større økonomisk råderum og mere frihed.

Bornholm har hele otte ejendomsmæglere - så der er nok at vælge imellem.

www.boligsiden.dk kan du søge i alle boliger, der er til salg på Bornholm. Boligsiden opdateres flere gange dagligt. Her finder du også kontaktinformation og links til de bornholmske ejendomsmæglere.

Derudover findes der to landsdækkende boligportaler www.boligdeal.dk og www.boligoensker.dk, hvor man kan finde henholdsvis boliger og boligsøgere.


Vil du bygge selv?
Flere benytter lejligheden til at kombinere springet over Østersøen med at skabe deres drømmehjem. Helt fra bunden. På Bornholm er vi langt fremme i at tænke grønt.

Vi har alt det bedste natur lige omkring os og rigtig mange initiativer og muligheder på energi-området. Vidste du for eksempel, at du på nordøen - som det eneste sted i Danmark - kan varme dit hus op med bjergvarme? Drømmer du om at bygge og bo bæredygtigt, er du kommet til rette sted.

På kommunens hjemmeside finder du de byggegrunde, kommunen har til salg. Her kan du også få råd og vejledning om regler, ansøgningsskemaer til byggetilladelser, og hvad du ellers har brug for, når du overvejer selv at bygge.

På www.boligsiden.dk finder du de byggegrunde, de bornholmske ejendomsmæglere har til salg.

af Business Center Bornholm / 13.08.2013
 
Dét, vi ville...

Men det virkede bare så rigtigt. Her kunne vi få det liv, vi ønskede

 
 
Find dit hus

Her får du en oversigt over alle huse, der til salg på Bornholm.

 
 
Byggegrunde

Her får du en oversigt over de grunde, kommunen har til salg.