Tør du tænke Bornholm? Tør du tænke Bornholm som et sted at bygge rede og gøre karriere?

 
Forestil dig et sted, hvor solen skinner mere end andre gode steder. Forestil dig et sted, hvor naturen er helt sig egen, forestil dig et sted, hvor køer er noget, der går på marken

Forestil dig et sted, hvor solen skinner mere end andre gode steder.

 

Forestil dig et sted, hvor naturen er helt sig egen - og giver dig og din familie et utal af meningsfyldte muligheder for indsigt eller sved på panden.

 

Forestil dig et sted, hvor befolkningen dokumenteret føler sig som de mest trygge i landet - ihvert fald når man måler på angsten for kriminalitet.

Forestil dig et erhvervsliv , der rummer både små virksomheder og store virksomheder, der arbejder med en global dagsorden.

 

Forestil dig et sted, som i 2025 bliver et 100 procent CO2-neutralt samfund. Forestil dig en ø, der lige nu kan tilbyde 100 ledige stillinger- og et stort og aktivt iværksættermiljø.

 

Forestil dig et sted, hvor vidensinstitutioner som blandt andre IBM, Velux, Danmarks Tekniske Universitet, Siemens, Saint Gobain og Aalborg Universitet konstant rejser ind og ud af øen for at være en del af Bright Green Island-strategien.

 

Forestil dig et sted, hvor strømmen i 2017 kun kommer fra flis, halm, gyllevarme, sol og vind.

 

Forestil dig et sted, hvor selv gode huse ikke nødvendigvis koster en million - og hvor der er plads i skolerne. Forestil dig et sted, hvor skraldemanden hedder Benny og er Kims far; hvor nøgler er noget, man nogle gange husker at glemme.

 

Forestil dig et samfund med kun 30 minutters kørsel mellem solopgang og solnedgang - og de fordele, det giver, at alting er tæt på. Forestil dig et overskueligt og roligt hjørne af verden.

 

Forestil dig et samfund, hvor køer er noget, der står på marken.

 

Forestil dig et sted, hvor nogle af verdens bedste kokke huserer - og hvor der produceres fødevarer, som rykker. Forestil dig et sted med Folkemøde, Musikhuz, to kunstbiennaler, en lang kulturuge, Wonderfestiwall på Hammerknuden, Etape Bornholm - og en lang række andre arrangementer.

 

Forestil dig en ø, hvor du er tæt på beslutningstagerne. Forestil dig, hvad otte daglige flyafgange og gode færgeforbindelser gør ved din mobilitet. 

 

Forestil dig Bornholm...

 

Vi ved, at det er en stor beslutning at tænke Bornholm som et sted at bygge rede og gøre karriere. Det har vi respekt for. Derfor har vi ansat en tilflytterkonsulent til at guide din be­slutning og din rejse på vej. Han har selv taget hele turen for 13 år siden sammen med hustruen, fået tvillinger og hus ved Svaneke.

 

Nysgerrig ?
Kontakt tilflytterkonsulent Rune Holm,
31 21 88 80,
rh@bornholm.biz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Tilflytterkonsulent

Overvejer du Bornholm, kontakt din tilflytterkonsulent Rune Holm.