Kultur og foreningsliv

 
På Bornholm kan man ofte få stillet spørgsmålet: »Hvad laver I egentlig om vinteren?«

Måske imod nogles forventning er svaret ikke, at vi går i hi. Under en snestorm for nogle år siden måtte Bornholms Radio aflyse 150 foreningsarrangementer, der skulle have fundet sted samme dag.

Og det er nok meget betegnende for det bornholmske aktivitetsniveau - og samtidig en god del af svaret på, hvad vi egentlig laver om vinteren.

Bornholm er meget rig på foreninger. Kunst og kultur, natur og friluftsliv, religion og politik.

Er du til korsang, fægtning eller havkajak? Lystfiskeri, amatørteater eller håndbold? En god politisk diskussion? Eller har du bare lyst til at møde nye venner? Uanset genre eller ønske er der masser at vælge imellem.

Her finder du mere information om, hvad Bornholm byder på af kulturoplevelser, foreninger og fritidsaktiviteter. Nogen samlet oversigt over de bornholmske foreninger finder du desværre ikke - der er simpelthen for mange. Alene idrætsforeninger findes der omkring 125 af!

Men få et indtryk af udbuddet og lad dig inspirere her. Søgemaskinerne på nettet kan hjælpe dig videre, og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte din tilflytterguide.

 
Foreninger

Godkendte folkeoplysende foreninger på Bornholm.

 
 
Kontakt tilflytterservice

Kirsten Rønne i Bornholms Regionskommune