Hvorfor Bornholm?

 
Vi lever et godt liv på Bornholm. Vi har mere plads, en helt unik natur, spændende kulturtilbud, billige huse, korte afstande, og alt det der skal til for at give børnene en tryg opvækst i overskuelige rammer. Får vi ind imellem brug for en dosis storby, kan vi være i København på 2½ time – hvis vi da ikke tager 'fløjeren'. Så ligger resten af verden kun 30 minutter væk.

Vi lever et andet og vil mange af os påstå et bedre liv i et andet tempo. Og vi vælger at tro, at det er det der gør, at vi de seneste år kan se at flere og flere tør tænke Bornholm, vi har haft flere tilflyttere end fraflyttere - noget de færreste endnu ved. Men vi har stadig plads til flere. Og vi har brug for flere. Det bornholmske erhvervsliv er i rivende udvikling, og vi har mange moderne og teknologisk interessante virksomheder, der har brug for folk til vækst.

Samtidig går omkring 2.000 bornholmere på pension indenfor de næste 3 - 5 år. Det er rigtig mange ud af en befolkning på knap 40.000. Vi har brug for kvalificeret arbejdskraft, og der er alle muligheder for at finde et interessant job på Bornholm.

Disse sider er for dig, der vil vide mere om det at bo, arbejde og leve på Bornholm. Måske overvejer du det selv, måske er du bare nysgerrig. Du kan læse om andre tilflytteres overvejelser og oplevelser med at flytte til Bornholm. Om job og uddannelsesmuligheder. Om Bornholm for børn og unge. Om hvad vi laver om vinteren. Og en lang række andre ting.

Du kan også downloade den nye tilflytterguide eller kontakte Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm på 31 21 88 80 - eller mail: rh@bornholm.biz han kan svare på det meste, eller ved hvem der kan. Rune Holm er ansat ved  Business Center Bornholm.

God fornøjelse!

 

 

 
Video: Mere Bornholm

Få et bedre liv med mindre stress og tryghed for dine børn. Få mere overskud i hverdagen og direkte adgang til en fantastisk natur.

 
 
Tilflytterkonsulent

Overvejer du Bornholm, kontakt din tilflytterkonsulent Rune Holm.

 

 
 
Kontakt tilflytterservice

Kirsten Rønne i Bornholms Regionskommune