Følg os

og bliv opdateret på ledige jobs på Bornholm.

 
 
 
 

Job og erhverv

 
Mange bornholmske virksomheder er inde i en spændende udvikling. Det betyder, at der opslåes jobs indenfor mange forskellige og spændende brancher.

På Bornholm har vi mange moderne og teknologisk interessante virksomheder, der stadig har brug for dygtige medarbejdere - ikke mindst så de kan udnytte de vækstmuligheder, der ligger og venter.

Disse virksomheder har nogle gange ledige stillinger, som de har svært ved at finde kvalificerede medarbejdere til. Vi har derfor valgt, at bornholmske virksomheder, der søger højtkvalificerede medarbejdere kan lægge deres stillingsannoncer her.

Hvis du overvejer at flytte til Bornholm, kan du måske finde en stilling, som kunne være noget for dig?

Omkring 4.000 bornholmere går på pension indenfor de næste 8-10 år. Det er rigtig mange ud af en befolkning på knap 40.000. Derfor har Bornholms Vækstforum og Bornholms Regionskommune som et vigtigt indsatsområde at skaffe flere tilflyttere. Og derfor også denne hjemmeside, nyt tilflyttermateriale, tilflytterservice, med mere.

Er du ingeniør? Klejnsmed? Tømrer? Eller kan du arbejde indenfor offentlig administration og forvaltning? Sundhedssektoren? Undervisning? Eller ved du en masse om bæredygtig energi? Ja, så er der altså stadigvæk muligheder for at finde et interessant job på Bornholm.

Her finder du forskellig information, som forhåbentlig kan hjælpe dig videre og give dig inspiration til, hvor du kunne finde det rigtige job til netop dig

 
Find jobbet 1

På Jobnet kan du se aktuelle ledige stillinger på Bornholm og uploade dit CV.

 
 
Find jobbet 2

Her får du en oversigt over ledige stillinger hos Bornholms Regionskommune.

 
 
Kontakt tilflytterservice

Kirsten Rønne i Bornholms Regionskommune