Har du iværksætterblod i årene?

 
Iværksættere har rigtig gode muligheder på Bornholm. Faktisk har bornholmske iværksættere bedre chancer for at lykkes end iværksættere andre steder i landet.

Nystartede virksomheder på Bornholm har større overlevelseschance end andre steder i landet. Det viser en statistik fra 2013.

 

Hvordan kan det være? Det bornholmske erhvervsliv er 'maskinrummet' i det bornholmske samfund. Det er øens virksomheder, der kan generere udvikling og vækst og i sidste ende sikre Bornholms overlevelse som et moderne og dynamisk samfund. 


Af samme årsag er erhvervsfremme et meget højt prioriteret indsatsområde på Bornholm, både i privat og offentligt regi.

Bornholm tilbyder start-up rådgivning. Øens iværksættere skabt deres helt eget netværk - Ziværk. Og på Bright Park i Nexø har vi et helt særligt og unikt iværksættermiljø med en lang række faciliteter til nyopstartede virksomheder eller virksomheder med vækstambitioner.

Finansiering
Der er også etableret to bornholmske fonde, som yder fordelagtige lån til nye eller bestående erhvervsvirksomheder på Bornholm, som skønnes at kunne styrke den erhvervsmæssige og befolkningsmæssige udvikling på øen: Bornholms Erhvervsfond og Fonden for Beskæftigelsesfremmende Initiativer på Bornholm. I Bornholms Erhvervsfond er rentesatsen for lån pt. kun 2,5 procent p.a

 
Biz-magasin

Læs mere om erhvervslivet i magasinet Business Bornholm.

 
 
 
Start-up
Jeg vil gerne kontaktes af Bornholms single-point-of-entry om start-up rådgivning.
 
 
Ziværk

Ziværk er bornholms iværksætterportal, et ressouceatlas.