Søger du job?

 
Kontakt vores tilflytterkonsulent, som har fingeren på pulsen, for jobåbninger på Bornholm. Rune Holm er altid klar til, at prøver og hjælpe jer videre i jobsøgningen som tilflyttere. Tilflytterkonsulent Rune Holm kan kontaktes på 31 21 88 80 eller mail: rh@bornholm.biz

Bornholm har ansat Rune Holm som tilflytterkonsulent, med fokus på job, for vi ved, hvor vigtigt det er, at begge parter får et job, når de kommer til Bornholm. Så har en af jeg et job, kontakt hurtigt Rune Holm, for at afsøge mulighederne. 

  

På Jobcenterets hjemmeside kan du se de ledige stillinger, der oprettes på jobnet, oprette en jobagent, og lægge dit CV ind, så virksomhederne kan se det.

Følg også vores facebook side Næste Stop Bornholm, her prøver vi at samle alle de job, som bliver slået op på Øen, og også dem der ikke gør.

 

 

Det er en god ide også at holde øje med bornholmske stillinger på andre større jobportaler.

Det er ikke altid at jobs, der reelt er ledige, slås op. Netværk er guld værd i mange sammenhænge, ikke mindst når det gælder jobsøgning, og det kan være en rigtig god investering selv at gå ud og banke på døre.Erhvervsklyngerne

Flere bornholmske virksomheder er gået sammen i klynge-arbejdsgrupper, nedsat af Bornholms Vækstforum, hvor man sammen arbejder for at fremme erhvervsudviklingen på Bornholm. 
Erhvervsklyngerne arbejder indenfor følgende områder: 
 


Overnatning


Regionale Fødevarer - Gourmet Bornholm


Jordbrugserhvervet


Musik 


Maskiner og teknik


Bygge og anlæg


Kunsthåndværk - ACAB


 

Pendler?
Bornholm er kommet tættere på resten af Danmark og det betyder også, at vi har fået flere pendlere, der bor på Bornholm og arbejder 'ovre' -  typisk i hovedstadsområdet.

Læs mere om mulighederne som pendler her: Pendler

 

 
Pendling

Læs mere om mulighederne for at bo Bornholm og arbejde udenøs.

 
 
Find jobbet 1

På Jobnet kan du se aktuelle ledige stillinger på Bornholm og uploade dit CV.

 
 
Find jobbet 2

Her får du en oversigt over ledige stillinger hos Bornholms Regionskommune.